Onze

Ceremonies

Meld je aan

BREAKIES BELEEFT

In verbinding met Eef Beleeft Wij nemen jou graag mee in ons avondvullend programma met intentie, compassie, aandacht en eigen liefde. Diverse ceremonies komen aanbod thema's passend bij het seizoen. Cacao, elementen, chakra's en maanceremonies.

Breakfast Yoga

Breakies is straattaal voor breakfast (ontbijt). Iedere eerste zondag van de maand verzorgen we bij Gedurfd een Fusion Yoga les, na de les staat er een heerlijk vegan ontbijt klaar. Vegan heeft vaak nog het imago dat je alleen maar groente en fruit mag eten, maar vegan is veel meer dan dat. Eva neemt je mee in de kookkunsten van de vegan keuken. Uiteraard pas nadat je genoten hebt van een ontspannen yogales. Geen betere manier om de zondag te starten.

Eerste

zondag v/d maand 9u-11u

Meld je aan

OUDER - KIND YOGA

Wij- tijd. Samen met je kind een coconnetje van liefde en aandacht. Aandacht voor elkaar! Jij voor je kind, je kind voor jou. Tijdens de les beoefenen we allerlei yoga- en ademhalingsoefeningen, gaan we creatief bezig zijn, masseren jullie elkaar en ontspannen we samen. Na de les staat er een (h)eerlijk ontbijt voor jullie klaar verzorgd door Eef Beleeft.